Private Shopping Moment

Wegens het Corona virus bieden we vanaf nu de mogelijkheid om in alle rust en alleen te shoppen. Er even ‘veilig’ tussenuit. Uiteraard voldoen we aan alle veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kunt winkelen! Maak een afspraak en we zorgen ervoor dat je een heerlijk uit moment zult beleven!
Schroom niet, voor ons is dit op dit moment een uitkomst!

Wat zijn de nieuwste trends? En welke daarvan passen nu eigenlijk het beste bij jou? Wij helpen je hierbij graag op weg en bieden je dan ook een gratis adviesgesprek aan van ± 60 minuten.

U kunt een afspraak maken voor:

Interieuradvies

Neem een plattegrond, foto’s en eventueel een moodboard mee naar de winkel en we kijken samen naar nieuwe mogelijkheden, kleuren en wellicht kleine aanpassingen zodat je huis weer als een thuis voelt.

Personal shopping

Geen kijk op combinaties, iets nieuws nodig maar echt nog geen idee wat nu precies, een speciale gelegenheid in het vooruitzicht… we maken graag tijd voor je om samen te kijken naar wat jou doet stralen! Geef vooraf je maat, lengte en voorkeuren qua kleur door en wij doen het voorwerk voor je, dan kun jij onder het genot van een heerlijke cappuccino met bonbon in alle rust bekijken welke perfecte outfit het gaat worden!

Closet helping

Nieuw seizoen, andere items in de kast. Lukt het niet om de juiste combi’s te maken met je huidige garderobe? Neem de belangrijkste items mee en we gaan je helpen om weer heel veel nieuwe mogelijkheden te creëren door net die één, twee of meer items toe te voegen.

Persoonlijk relatiegeschenk

Ook een persoonlijk cadeau samenstellen voor personeel en/of zakelijke relaties? We helpen je graag om een cadeau samen te stellen waarbij ‘persoonlijkheid’ het kernwoord is. Anders als anders, mooie producten, met zorg ingepakt. Al vanaf één pakket tot wel 400 stuks, veel is mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak zodat we onder het genot van een heerlijke cappuccino met bonbon kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn!

Selecteer waar je advies voor wilt en vul jouw gegevens in om direct een afspraak te maken. Wij zullen daarna contact met je opnemen.