Weer allemaal nieuwe varianten #alltimefavorites tassen binnen. Super makkelijk naar de sportschool, zwemmen, sauna, op vakantie, als handbagage én om je dagelijkse boodschappen mee te doen! Welke stijl vind jij het mooist?

Fabienne Chapot zomer collectie:

Met zo’n regenachtig weer is het een leuk werkje om alle nieuwe Camps&Camps weer mooi te etaleren! Want Oooooh… wat zijn ze weer mooi!!!

De heerlijke artikelen van Studio Anneloes, allemaal travel kwaliteit!

In de nieuwe VT Wonen… het super stoere servies van Blomus. Mooie matte tinten en stapelbaar! Ideaal en heerlijk basic. Zoals in de VT Wonen omschreven ‘op dit bord lijkt zelfs stamppot eruit te zien als een gerecht van een Masterchef’ V.a. 5,95 in Hedel én Zaltbommel verkrijgbaar.

Heb jij ze al geproeft? Deze heerlijke handgemaakte bonbons zijn van het merk Visser. Alleen verkrijgbaar in de winkel in Hedel.

De grootste uitdaging van Style de Vie is om producten te vinden die koken en tafelen je het gevoel geven dat het een manier van leven is. Kunnen genieten van het koken, het tot in detail willen aankleden van de tafel en uiteindelijk het tafelen zelf. Dit is……..”Style de Vie” oftewel een levensstijl. Door hun aanbod van bijzondere en mooie producten hopen zij hier een steentje aan bij te dragen.

Wil jij up to date blijven? Meld je aan voor de LindeLetter!