What’s next?

Iets anders als anders? Beleef onze winkel op een andere manier! Een aantal keer per jaar zal onze winkel de plek zijn waar de LindEvents plaatsvinden. Het zijn speciale avonden waarop je als klant verwend wordt met lekkere hapjes, drankjes, woon- en kledingadviezen en waar we bijvoorbeeld producten zullen demonstreren.

Een samenwerking met andere ondernemers is bij al deze workshops en events een leuke bijkomstigheid.

LindEvent Lady's Night

Donderdag 29 maart 18:00-21:00 @Linde Leven Zaltbommel

Donderdagavond 29 maart schuiven we aan bij de Lady’s night in Zaltbommel! Samen met de winkels #Lovelilingerie #zoef  #modadidona en #moodforshoes gaan we er een hele gezellige avond van maken! Speciaal voor jou! Binnenkort laten we je weten wat voor speciale actie er alleen op deze avond en alleen in onze winkel in Zaltbommel zal gelden!

Rabo Wooncafé XXL

Donderdag 5 april van 18:00 tot 22:00 @Hogeweg 55 Zaltbommel

Van plan om je eerste woning te kopen? Of wil je een andere woning aankopen? Misschien wil je wel verbouwen? Speciaal voor jou organiseren we op donderdag 5 april 2018 van 18.00 tot 22.00 uur het Rabo Wooncafé XXL. Deze avond is het Coöperatiehuis in Zaltbommel dé plek als het gaat om persoonlijk advies op het gebied van interieur, tuinen, nieuwbouw, energiezuinig (ver)bouwen en hypotheken. Wij zijn erbij, jij ook?

LindEvent Restantenmarkt

Zaterdag 14 april 10:00 tot 16:00 @Linde Leven Hedel

Op 14 april tussen 10:00 en 16:00 vindt er een Restantenmarkt plaats voor de winkel in Hedel. Samen met alle winkeliers hebben we onze magazijnen leeg getrokken. Komen jullie ook scoren?

Kom je ook iets leuks doen? neem contact op